Over ons

Dustbuddy, gevestigd in Warmenhuizen, is onderdeel van Atimo Nederland B.V. Atimo Nederland adviseert en verkoopt al jarenlang industriële stofzuigers. De expertise van Atimo Nederland is zo breed dat zij naast industriële stofzuigers ook Heavy Duty stofzuigers, centrale stofzuigsystemen, puntafzuiging & filterkasten, afzuigtafels & afzuigwanden, afzuigarmen, voorafscheiders, cyclonen, venturi’s, filters en accessoires leveren. Om huidige klanten nóg beter van dienst te kunnen zijn en om nieuwe klanten uit andere segmenten aan te trekken, hebben wij Dustbuddy gelanceerd. Dé industriële bouwstofzuiger voor stofvrij werken. Naast de bouwindustrie kan de Dustbuddy in tientallen andere industrieën en toepassingen worden ingezet.

Waarom Dustbuddy?

Dustbuddy is een bouwstofzuiger van industriële kwaliteit, voorzien van eigenschappen die ideaal zijn voor de (bouw) industrie. Zo zijn de Dustbuddy's werkzaam op 230V en daardoor inzetbaar op iedere (bouw) locatie, hebben ze een laag geluidsniveau wat prettig is voor omwonenden, beschikken Dustbuddy's over sublieme filtratie eigenschappen voor écht stofvrij werken met HEPA H14 veiligheidsfilters en is het mogelijk om te werken met lange zuigslangen terwijl zuigkracht wordt behouden. Met de Dustbuddy kunt u gemakkelijk en betaalbaar overal stofvrij werken!

Ons team

Graag stellen wij onze medewerkers aan u voor. Op deze manier heeft u een gezicht bij diegene die u telefonisch te woord staat of weet u wie uw e-mail heeft beantwoord.

Edwin van Buuren - Technisch advies

Rick van Schepen - Verkoop

Sjors Duineveld - Binnendienst

 Marina Boudewijn - Marketing & Communicatie

 

© 2017 - 2024 Dustbuddy | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel