Ghibli stofzuiger

Naast industriële bouwstofzuigers biedt Dustbuddy ook professionele stofzuigers aan, namelijk Ghibli stofzuigers. Dustbuddy biedt de welbekende AS-serie ‘classic line’ van Ghibli aan. De Ghibli AS stofzuigers zijn zeer bekent om hun bewezen groot vacuüm en ongeëvenaarde capaciteiten wanneer het om zuigkracht gaat. Deze stofzuigers zijn ideaal inzetbaar in de bouw en industrie, maar ook zeer geschikt voor de automative industrie, de agri-sector en de schoonmaakbranche.

Ghibli stofzuiger: de eigenschappen

Ghibli stofzuigers kunnen dagelijks ingezet worden voor allerlei reinigingswerkzaamheden, zoals het opzuigen van stoffen die vrijkomen bij verschillende werkzaamheden. Ghibli stofzuigers zijn compact en zeer licht van gewicht, waardoor ze ideaal verplaatsbaar en inzetbaar zijn. Dit maakt dat het transporteren van deze professionele stofzuigers geen enkel probleem is. Ghibli stofzuigers passen achterin iedere bestelbus, waardoor ze gemakkelijk mee te nemen zijn naar bouwklussen en bouwplaatsen! Stofvrij werken wordt zo wel heel makkelijk! 

Assortiment

Dustbuddy verkoopt een viertal Ghibli stofzuigers, namelijk:

Ghibli ASL 10 P_Ghibli stofzuiger_Dustbuddy

Deze vier modellen zijn erg verschillend. Zo is de Ghibli ASL 10 P zeer compact (6 liter opvang) maar heeft de Ghibli AS 27 P een grotere opvang (27 liter). De Ghibli AS 59 P heeft twee motoren en daardoor meer zuigkracht en 58 liter opvang. De Ghibli AS 590 P heeft daarentegen een kiepbare vuilcontainer, waardoor opgezogen stoffen nog makkelijker verwijderd kunnen worden.

Filter

Bij de aanschaf van een Ghibli stofzuiger heeft u een keuze uit het type filter dat u in de stofzuiger wilt hebben. Gaat u de stofzuiger veel gebruiken op een bouwplaats? Dan is een HEPA filter raadzaam (99,995% filtratie van gezondheidsgevaarlijke stoffen). Is een HEPA filter niet noodzakelijk? Dan past een filter in stofklasse M (1 micron) wellicht beter bij uw situatie.

De Ghibli ASL 10 en de Ghibli AS 27 zijn standaard voorzien van een HEPA filter. Wanneer u kiest voor de Ghibli AS 59 of de Ghibli AS 590 heeft u de keuze uit een stofklasse M filter of een HEPA filter.

Contact

Heeft u vragen? Weet u niet zo goed welke machine het beste past bij u? Of wilt u weten welk filter het meest geschikt is voor uw situatie? Neem dan gerust en vrijblijvend contact met ons op via 072 – 562 80 88 of mail naar info@dustbuddy.nl. Wij helpen u graag verder!

© 2017 - 2024 Dustbuddy | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel