Stofvrij werken met Dustbuddy bouw stofzuigers

Wilt u stofvrij boren of stofvrij slijpen? Op bouwlocaties en tijdens het verrichten van bouwwerkzaamheden komen tientallen bouwstoffen vrij. Sommige soorten bouwstof zijn gezondheidsgevaarlijk. Zo kan (langdurige) blootstelling aan kwartsstoffen, houtstof, asbest en lasrook (chroom-6) schadelijk zijn voor de gezondheid. Voor deze stoffen is bouw stofafzuiging van essentieel belang. Ook voor niet gezondheidsgevaarlijke bouwstoffen is bouw stofafzuiging van belang. Bouwstof afzuiging kan gerealiseerd worden met Dustbuddy bouw stofzuigers.

Bouwstofzuiger_krachtige stofzuiger

Bouwstof verwijderen: stofvrij werken

Stof (met name bouwstof) is overal aanwezig, zowel zichtbaar als onzichtbaar. Zo ontstaat er op bouw- en werkplaatsen door de bewerking van bijvoorbeeld hout of steenachtige materialen veel stof. Bouwstoffen verspreiden zich gemakkelijk over bouw- en werkplaatsen doordat werknemers en materialen zich verplaatsen, maar ook doordat er vaak heftrucks rondrijden. Dit zorgt ervoor dat bouwstof in ieder hoekje van bouw- en werkplaatsen terecht komt. Bouwstof verwijderen zorgt ervoor dat werknemers op een veilige, gezonde en efficiënte manier stofvrij werken. Stofvrij werken wordt mogelijk door te zorgen voor bouwstof afzuiging. Dit kan met bouw stofzuigers van Dustbuddy. Een Dustbuddy bouw stofzuiger kan op een veilige wijze diverse bouwstoffen verwijderen.

Bouw stofzuigers van Dustbuddy

Zakloze stofzuiger_stofzuiger zonder stofzak

Een bouw stofzuiger is een goede oplossing om van uw bouwstof af te komen. De bouw stofzuigers van Dustbuddy kunnen deze bouwstoffen op iedere plaats en op ieder gewenst moment verwijderen. Het assortiment bouw stofzuigers van Dustbuddy is zo ingericht dat er voor iedere situatie een geschikte bouwstofzuiger is. Zo heeft u bijvoorbeeld de keuze uit 1, 2 of 3 motoren, een bouwstofzuiger met zakkensysteem of voor een bouwstofzuiger zonder zak. Daarnaast is er in de categorie bouwstofzuiger zonder zak weer een keuze tussen verschillende modellen.

Bekijk hier het volledige assortiment bouwstofzuigers.

Vindt u het lastig te bepalen welke bouwstofzuiger het meest geschikt is voor uw situatie en uw wensen? Neem dan gerust contact met ons op voor gratis advies.

Contact met Atimo Nederland

Heeft u vragen? Of wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor uw situatie? Neem gerust en vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 072 – 562 80 88 of mail naar info@dustbuddy.nl. Wij helpen u graag verder!

© 2017 - 2024 Dustbuddy | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel