Dustbuddy bouwstofzuiger: een industriële bouw stofzuiger voor bouw stofafzuiging

Bouwstofzuiger_zakloze stofzuiger

Tijdens bouw activiteiten en tijdens werkzaamheden op bouwplaatsen, komt bouwstof vrij. Sommige soorten bouwstof, zoals kwartsstof, zijn schadelijk voor de gezondheid. Stofafzuiging in de bouw is dan ook zeer belangrijk. Stofafzuiging in de bouw maakt het mogelijk om veilig en schoon te werken. Stofvrij werken wordt zeer makkelijk met een bouwstof stofzuiger. Een industriële bouw stofzuiger van Dustbuddy is dé oplossing!

Waarom bouw stofafzuiging met een Dustbuddy bouw stofzuiger?

Bouw stofzuigers zijn van essentieel belang bij bouw activiteiten en bouwplaatsen, omdat bouwstof zowel zichtbaar als onzichtbaar aanwezig is. Doordat er veel en druk gewerkt wordt op bouwplaatsen, verschuift het stof zich gemakkelijk. Wanneer er geen bouw stofafzuiging plaatsvindt, kunnen gezondheidsgevaarlijke situaties ontstaan. Boren, slijpen, schuren, schaven en frezen zijn bij uitstek bouwactiviteiten waarbij grote hoeveelheden (schadelijke) bouwstof vrijkomt. Bij deze werkzaamheden is industriele stofafzuiging dan ook zeer belangrijk. Het verwijderen van bouwstoffen kan gemakkelijk met een industriele stofzuiger van Dustbuddy! De bouw stofzuigers van Dustbuddy kunnen deze bouwstoffen op ieder gewenst moment en op iedere plaats gemakkelijk verwijderen.

Dustbuddy bouwstofzuigers zijn uitgerust met zeer robuuste wielen, waardoor deze bouwstofzuigers gemakkelijk te verplaatsen zijn. Ideaal voor bouwplaatsen en de industrie!

Bouwstofzuiger_bouwstofzuiger zonder zakBouwstofzuiger zonder zak_stofzuiger zonder stofzak

Assortiment industriële stofafzuigers

Dustbuddy industriele stofafzuigers zijn verkrijgbaar in 5 verschillende modellen:

-          DB 900 CA: 230 Volt / 1 motor / 1,15 kW vermogen /  Container / Autostart

-          DB 1900 B: 230 Volt / 1 motor / 1,4 kW vermogen / Zakkensysteem

-          DB 2900 CA: 230 Volt / 2 motoren / 2,3 kW vermogen / Container / Autostart

-          DB 2900 LA: 230 Volt / 2 motoren / 2,3 kW vermogen / Longopac / Autostart

-          DB 3900 C: 230 Volt / 3 motoren / 3,45 kW vermogen / Container

De industriele stofzuigers van Dustbuddy zijn stoer, sterk en kwalitatief uitstekend. Bouw stofafzuiging is met een bouwstofzuiger van Dustbuddy makkelijk. Of u nu op zoek bent naar een bouw stofzuiger met een automatisch aan/uit systeem (dat ervoor zorgt dat de industriele stofzuiger begint of stopt met zuigen op het moment dat u uw gereedschap aan- of uitzet), een bouwstofzuiger zonder zak, of juist een bouwstofzuiger met opvangzakken, het is allemaal mogelijk met Dustbuddy!

Voordelen

Een aantal voordelen van Dustbuddy bouw stofzuigers:

-          Werkzaam op 230V voor inzet op iedere (bouw)locatie

-          Laag geluidsniveau waardoor prettig voor omwonenden

-          Sublieme filtratie eigenschappen voor écht stofvrij werken met HEPA H14 veiligheidsfilters

-          Werken met lange zuigslangen en toch behoud van zuigkracht

Ontdek alle voordelen van onze industriele stofafzuigers!

Contact 

Heeft u vragen? Of wilt u gratis advies over welke Dustbuddy bouw stofzuiger het meest geschikt is voor uw situatie? Neem dan gerust en vrijblijvend contact met ons op via 072 – 562 80 88 of mail naar info@dustbuddy.nl. Wij helpen u graag verder!

© 2017 - 2024 Dustbuddy | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel