Betaalmogelijkheden

iDEAL

iDeal betalen | Dustbuddy iDeal is één van de meest gebruikte betaalmethodes op Nederlandse webshops. iDEAL is een betaalmethode voor Nederlandse rekeninghouders. Met iDeal kunt u snel en veilig afrekenen in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank.

Werkwijze: U plaatst uw bestelling in onze webshop. Tijdens het afrekenen geeft u als betaalmethode iDEAL aan. U selecteert vervolgens uw bank. Daarna wordt u automatisch doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen, waarna u de betaling kunt voltooien. Na voltooiing van de betaling wordt het bedrag direct van uw betaalrekening afgeschreven en worden wij door uw bank geïnformeerd dat de bestelling is betaald.


PayPal

PayPal betalen | Dustbuddy Via PayPal kunt u eenvoudig afrekenen met uw PayPal account. U hoeft hier geen bank- of creditcardgegevens voor in te vullen.

Werkwijze: U plaats uw bestelling in onze webshop. Tijdens het afrekenen geeft u als betaalmethode PayPal aan. Om uw bestelling te betalen hoeft u alleen maar de betaling goed te keuren. PayPal schrijft het bedrag daarna automatisch van uw account af. U ontvangt een betalingsbevestiging per e-mail.


CreditCard

Dustbuddy_CreditcardNaast iDeal en PayPal is het ook mogelijk om te betalen met CreditCard. Creditcardbetalingen met Maestro, MasterCard en Visa doet u veilig online. Betalen met CreditCard heeft als voordeel dat de betaling pas aan het einde van de maand wordt afgeschreven.

Werkwijze: U plaats uw bestelling in onze webshop. Tijdens het afrekenen geeft u als betaalmethode Maestro, Mastercard of Visa op. Na het invullen van het afleveradres klikt u op 'bestelling afronden'. U vult uw CreditCard gegevens in. Uw bestelling is nu afgerond.


Vooraf overmaken

Naast betalen via iDEAL, PayPal of CreditCard is het mogelijk te kiezen voor een andere betaalmethode. Bij Dustbuddy kunt u ook betalen door het verschuldigde bedrag vooraf over te maken.

© 2017 - 2024 Dustbuddy | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel