Retourneren

Wij hopen dat u tevreden bent met uw Dustbuddy aankoop. Mocht u onverhoopt toch niet tevreden zijn met uw Dustbuddy aankoop, heeft u de mogelijkheid om binnen 14 dagen uw artikel(en) retour te sturen. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van de producten.

U heeft dus het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Wij gebruiken voor de terugbetaling hetzelfde betaalmiddel als dat u gebruikt heeft, tenzij u instemt met een andere methode.

Indien u van uw retourrecht gebruik wilt maken, verzoeken wij u dit aan ons te melden via info@dustbuddy.nl. Wij zullen dan retourproces in werking stellen. U kunt het artikel zelf terug te brengen naar ons kantoor in Warmenhuizen. U kunt er ook voor kiezen het artikel bij u op te laten halen door één van onze vervoerders. De retourneerkosten bedragen dan € 50,-. Kosten van retourzending zijn voor uw eigen rekening.

Instructies over gebruikmaking van het herroepingsrecht vindt u hier. Tevens vindt u hier het Modelformulier herroepingsrecht, wat u in kunt vullen wanneer u de overeenkomst ongedaan wilt maken.

Overige informatie over het retourneren van artikelen kunt u vinden in Artikel 6 - 10 van de algemene voorwaarden.


Klachten

Ook al doen we er alles aan u van de beste kwaliteitsproducten te voorzien binnen de snelst mogelijke tijd, kan het altijd zo zijn dat u een klacht heeft. Mocht u onverhoopt een klacht hebben, vragen wij u vriendelijk deze klacht aan ons door te geven. Wij zullen de klacht dan in behandeling nemen en proberen de klacht naar tevredenheid op te lossen.

Na ontvangst van uw klacht sturen wij u binnen 14 dagen een antwoord. Als uw klacht een voorzienbare langere verwerkingstijd vraagt, stellen wij u hier binnen 14 dagen van op de hoogte. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk een antwoord op uw klacht.


Adres

Zowel retourproducten als klachten kunnen gestuurd worden naar:

Dustbuddy
Kabelstraat 33
1749 DM Warmenhuizen
T: 072 - 562 80 88
E: info@dustbuddy.nl

© 2017 - 2024 Dustbuddy | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel